Köszöntő

2010.02.10. 19:55

Üdvözlünk minden kedves látogatót!

Ennek a blognak a célja, hogy az olyan tényvadászok, mint én, akik szeretik az érdekességeket, azok csoportosuljanak ennek a blognak a keretében és minden napra jusson nekik egy kis "csemege", mint például mi kell az időutazáshoz, vagy hogy mi annak a táblajátéknak a neve, amit már a fáraók is használtak...

Barátom (ZaphBee) és én (Thailog) fogunk remélhetőleg napi rendszerességgel írni nektek, megpróbáljuk egyetemi tanulmányaink mellett folyamatosan frissíteni az oldalt és érdekesebbtől érdekesebb dolgokat összegyűjteni! Ebben segítségünkre lesz az internet, a National Geographic újság, az IPM magazin, valamint a folyamatos kutatások során felmerülő más források.

Amennyiben bármilyen megjegyzésed, tanácsod, panaszod lenne, írd meg nekünk (napipille.blog@gmail.com) és ígérjük az oldal fejlesztésénél figyelembe fogjuk venni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://napipille.blog.hu/api/trackback/id/tr681747415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása